Diskusijos

Lietuvos Aviacijos Istorija 1919 - 1940 m. :: Diskusijos :: Svetainės reikalai :: Svetainės naujienos
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Kaip įkelti paveikslėlį forume
Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
Nerijus Korbutas
2010 Lap 15 d., 21:57
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4086
Šita pamokėlė skirta paveikslėlių įkėlimui diskusijose.

Pirma taisyklė - pasirinkti tinkamą atsakymo rašymo būdą, t.y. ne "Greitas atsakymas" apačioje (pav. užbrauktas raudonu X), o mygtuku ATSAKYTI (pav. apvesta žaliai)






Toliau. Paspaudus ATSAKYTI atsidaro pranešimo rašymo langas. Ten rašome tekstą, na ir aišku, dažną kartą norime įterpti paveiksliuką. Tokiu atveju spaudžiame "Parinkti" (pav. žalias apvestas plotas)





Tuomet iššokančiame lange , savo kompiuteryje susirandame norimą failą (pvz. vytautas andriukonis 01) ir jį paspaudžiame, tuomet tame pačiame iššokusiame lange spaudžiame "Atidaryti" arba analogišką užrašą kita kalba. (priklausomai nuo jūsų kompiuterio)





Gauname tokį vaizdą:





mano žaliai pabraukta rodo, kad jūsų norimas įkelti failas paruoštas, raudona pabraukta vieta, jei norite įkelti daugiau paveiksliukų, na o kai susikėlėte visus norimus spauskite geltonai pabrauktą "Peržiūrėti". Paspaudus "Peržiūrėti" jūsų paveikslėliai bus išsiųsti į serverį, ir po minutėlės ekrane išvysite tokį vaizdą:





Žaliai apibraukta rodo paveiksliuką taip kaip jis atrodys pranešime, raudonai apibrauktas paveiksliuko kodas.

Apžiūrėję, papildę pranešimą tuomet jau galite spausti "Atsakyti į temą".

SVARBU:


Paveikslėlių dydis nėra ribojamas, tačiau vadovaukitės sveiku protu ir nekelkite fotografijų, pvz.: koks PNG formatas, dydis 5000x3600, svoris kokie 10 Mb. Aišku, išimtys taikomos dideliems žemėlapiams ar kitais išimtinais atvejais, kuomet tikrai reikia tokių dydžių. Turime nemažai išpirktos vietos, tačiau nereiktų jos švaistyti ten kur netikslinga.

Visi paveikslėliai, kurie yra platesni nei 480 pix, automatiškai susigeneruoja į du paveiksliukus : mažą kurį matote diskusijose ir normalaus, jūsų įkelto dydžio, kurį pamatote paspaudę paveiksliuką.

DRAUDŽIAMA:


Kopijuoti paveikslėlių adresus iš kitų svetainių ir tokiu būdu kelti paveikslėlius šitame forume.

Naudotis paveikslėlių talpyklėmis ( www.ipix.lt www.part.lt ir t.t.) ir tokiu būdu publikuoti paveiksliukus šios svetainės diskusijose. Išimtis "Aviacinio turgaus" gijoje, kurioje pranešimai yra laikini, ir beveik be išliekamosios vertės.


Tiek šiam kartui, jei kas neaišku klauskite. Na, o ateityje visi tie apribojimai ir draudimai bus aprašyti ir svetainės taisyklėse.


[ Redaguota 2010 Lap 15 d., 22:00 ]
Į viršų
arecibo
2010 Lap 16 d., 00:07
Svečias
Kolegos, pamirškite išorines talpyklas, štai kuo viskas galų gale baigiasi :


Į viršų
Kiras
2010 Lap 16 d., 14:51
Kiras

Užsiregistravęs dalyvis #19
Prisijungta: 2008 Lap 24 d., 19:16
Pranešimų: 1398
Nerijus Korbutas rašė ...

SVARBU:

Paveikslėlių dydis nėra ribojamas, tačiau vadovaukitės sveiku protu ir nekelkite fotografijų, pvz.: koks PNG formatas, dydis 5000x3600, svoris kokie 10 Mb.

Manau, kad daugumai nuotraukų maksimaliai užtenka 1040 pikselių pločio, o kai kurioms ir tiek nereikia.
Didžiuma skelbiamų nuotraukų yra senovinės, skenuotos iš senų fotografijų. Todėl jų raiška yra ribota ir ta raiška nė kiek nepadidės, net jei nuotrauka bus labai labai didelė.
Žinoma, išimtį sudaro, kaip kad Nerijus minėjo, žemėlapiai, lėktuvų schemos - t.y. tokie paveikslai, kuriuose yra smulkių detalių.
Į viršų
 

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook