Diskusijos

Eiti į puslapį   <<      
Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
Flyer
2010 Lie 18 d., 21:06
Užsiregistravęs dalyvis #27
Prisijungta: 2008 Lap 27 d., 15:47
Pranešimų: 135
Tas "nebuvo veiksmo" susidarė iš labai didelių tarpų tarp pasirodymų. Tai kėlė žiūrovams nuobodulį. Veiksmo būtu buvę daug daugiau jei 7 valandų programa būtu suspausta iki 4 valandų, va tada būtu buvę... Jei pastebėjot, šventė buvo suskirstyta į tris dalis, to nereikėjo daryti, arba bent mažinti tuos tarpus.
Tiesa "Mano Sparnuose" sako, kad šventė gavosi labiau aviatoriams, nes be leidimų galėjai pabūti tik siaurame plote, ir į lėktuvus žvelgti tik iš toli. Kaip supratau iš pradžių lyk ir buvo leidžiama žiūrovams paeiti tolėliau, bet kai prasidėjo bėgiojimai per riedėjimo takus, teko griežtinti iėjimą.

Šventė tikrai buvo gera ir jei ne tas išplėtimo faktas, būtu tikrai buvusi įspūdinga.
Į viršų
auktis
2010 Lie 19 d., 11:24
Užsiregistravęs dalyvis #89
Prisijungta: 2009 Bir 28 d., 23:14
Pranešimų: 169
Sutinku, kad programa kiek per daug ištempta ir tarpai didoki. Visa programa nesunkiai galėjo sutilpti į kokias 4 val. Bet gal organizatoriai buvo pririšti prie kokių nors sąlygų, pvz. Mig'ai atskristi gali tik 19 val., garbingi svečiai - planuoja būti nuo 12 iki 13 ir pan. Dėl vedėjų - ką girdėjau - panašu, tie patys kaip visada per paskutinius 20 metų, taigi nieko nauja. Jau įpratęs nelabai kreipti į juos dėmesio .
Taip pat mano nuomone tas miestelis buvo šiek tiek nuošaly ir pagal dalyvių skaičių išmėtytas per dideliame plote, padalintame medžiais ir kt. Žiūrovams į jį norodų irgi trūko.
Lėktuvus atvykus anksčiau buvo galima apžiūrėt ir arti prieiti, prasidėjus skrydžiams, žinoma, apsauga dirbo savo darbą. Gal būt galėjo būti paplanuota taip, kad programoje nedalyvaujantys arba mažai dalyvaujantys orlaiviai galėjo būti priparkuoti arčiau žiūrovų, kad ir prie pat tvoros arba aptverti žiūrovų zonoje - nebūtina leisti laipioti ir čiupinėti, bet pasižiūrėti žiūrovai galėtų, kaip ir turėtų daugiau ką veikti per tarpus tarp skrydžių.
Na ir žinoma, karštis - sėdint palapinėje ar kur po medžiu ne visada buvo noro lįsti į saulę ir žvalgytis... Užtai turbūt Mig'ų pirmas praskridimas buvo netikėtas
Į viršų
Eiti į puslapį   <<       

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook