Truputi informacijos apie apie ši žmogų. Gimė 1910 m. Raseinių rajone. Buvo išvykęs į Amerika. Turėjo dideli namą Kaune. Kai sovietai okupavo Lietuva pasikeitė pavarde
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4080
Dėkui, jei yra galimybė ir turite duomenų - gal truputį konkrečiau: kur tiksliau gimė, bent kurioje rajono pusėje - galbūt bus galima pagal krikšto įrašus bažnytinėse knygose atsekti. Išvykęs į Ameriką, maždaug kada? Po okupacijos? Į kokią pavardę pasikeitė? Tai labai svarbus faktas, galbūt padėsiantis atsekti gyvenimo kelią po okupacijos. Žodžiu, surašykite viską ką žinote.
Jis yra mano prosenelio brolis. Jis gimė pasiturinčioje šeimoje. Jo gimtinė Raseinių rajone Kaimelės kaimas. Turėjo dar du brolius. Mano manimu išvyko į Amerika prieš stojant į karo aviacija. Giminė nežino ar buvo išvykęs i Amerika. Bet aš darau prielaida nes man giminaitė sakė kad yra mačiusi nuotrauka Kazy su Steponu Dariu ar su Dariu ir Girėnu. Jo pakeista pavarde giminė nežino. Su pirma žmona susituokė 1941 m.
Turėjo sūnų kuris gimė 1942 m. O su antra žmona turėjo dvi dukras. Mirė Tauragėje, mirties data nežinoma ir kapo vieta nežinoma. Giminė apie ji kai pasikeitė pavarde beveik nieko nežinoma. Pasakau ką žinojau. Mano senelis daugiau žino. Kai nuvažiuosiu man papasakos detaliau.