uztat matosi kniedziu zymes kur buvo lentele su tuo numeriu:) greiciausiai cia yra Fl 23886-1 naudotas ivairiuose bombonesiuose, sportiniuose ir transport lektuvuose ir net sklandytuvuose .Taip pat budavo versija su mediniu stovu pasidet ant stalo.buvo ir kelios alternatyvos siam laikrodziui:vienas brangesnis , kuris buvo naudojamas naikintuvuose ir pigesnis panasus i tavaji pabandyk suzinot daugiau irasydamas google bord uhre Fl 23886-1
Man pardavėjas aiškino, kad nuo ANBO, bet šiais laikais galima sakyti ką tik nori, kad tik pinigą mokėtum Dabar suku galvą, kiek būtų galima už šį laikroduką mokėti...
geriausias kainos analizatorius yra vokietijos ebay. kaip orientyras, brangesnis kienzle ''brolis'' yra junghans kuriu kainos svyruoja nuo 200-700 euru priklausomai nuo bukles. Taviskis turetu but pigesnis .Bet cia tik mano asmeninis spejimas.Jeigu nuspresit nepirkt, pasidalinkit prasau informacija, uz kiek tas laikrodis bus parduodamas
geriausias kainos analizatorius yra vokietijos ebay. kaip orientyras, brangesnis kienzle ''brolis'' yra junghans kuriu kainos svyruoja nuo 200-700 euru priklausomai nuo bukles. Taviskis turetu but pigesnis .Bet cia tik mano asmeninis spejimas.Jeigu nuspresit nepirkt, pasidalinkit prasau informacija, uz kiek tas laikrodis bus parduodamas
Pardavėjas norėtų apie 100 Eur. Tai gal kažkiek pigiau nei rinkoje...