Diskusijos

Lietuvos Aviacijos Istorija 1919 - 1940 m. :: Diskusijos :: Įvairios temos :: Pokalbiai po sparnu...
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Mažo miestuko, mažas muziejukas Vokietija
Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
laukinis
2019 Kov 10 d., 12:30
Užsiregistravęs dalyvis #25998
Prisijungta: 2015 Lie 18 d., 20:09
Pranešimų: 62
Taigi viename mažame Vokietijos miestukyje su antrąją puse aptikome aviacijos muziejuką. Kaina gal ir didoka už bilietus 17 europietiškų už du asmenis , bet pati ekspozicija atperka viską. Pilna edukacinių reikalų kur paspaudus kažkas pradeda suktis , skleist garsus, nekalbu apie ekspozicijos išdėstymą eksponatų gausą.
Nenorom prisimenu žiemos atostogas ir apsilankymą Kauno aviacijos muziejuje. Nekalbant jog nuėjus reikėjo pačiam ieškoti žmonių kas parduos bilietus , tai atėjus ,,muziejininkui,, su nepatenkintu veidu ir nusipirkus bilietus ir kitus niekučius teko klaidžioti po šaltas sales. Toks vaizdas jog muziejui nusispjaut į lankytojus. Liūdnas požiūris.
Taigi jei kas norės apsilankyt adresas:
Sable- Platz 6
D-31675 Buckeburg
























Į viršų
sky76v
2019 Kov 14 d., 21:05
Užsiregistravęs dalyvis #49
Prisijungta: 2009 Sau 27 d., 14:48
Pranešimų: 1306
Ačiū už reportažą. Tikrai įdomu.
Perduodu muziejaus atsakymą:

Sveiki. Malonu, kad apsilankėte mūsų muziejuje. Apgailestaujame, kad apsilankymas pas mus Jums nebuvo toks malonus, kaip tikėjotės. Parodų ir ekspozicijų skyriaus darbuotojai turi daug pareigų. Kai nėra užsakytų ekskursijų, lankytojus priimantys darbuotojai užsiima kitu darbu – tvarko muziejaus internetines paskyras, apskaitą, rengia edukacines programas. Apie atėjusius lankytojus praneša durų signalizacija ir vaizdo stebėjimo sistema, tada darbuotojas ateina į kasą. Atsiprašome, kad tenka vieną kitą dešimtį sekundžių palaukti. Dėl šaltų salių – kol nėra sutvarkytos išorinės sienos, neturime galimybės apšildyti pagrindinės ekspozicijų salės. Laukiame muziejaus rekonstrukcijos, yra pateiktas projektas Kultūros ministerijai, kol kas ieškoma galimų finansavimo šaltinių. Tad tenka rinktis – ar užsidaryti žiemos sezonui, kaip darydavo Prahos Kbelų muziejus (ar ir dabar tokiu grafiku dirba kiti mažesni Europos aviacijos muziejai), ar vis dėlto priimti lankytojus tokiomis sąlygomis, kokios yra. Muziejaus bilietų kaina, kaip matote, irgi nėra tokia, kaip jūsų minėtame Vokietijos muziejuje. O už 10 eurų galima užsisakyti ekskursiją su vadovu, nuo vieno lankytojo iki 30 žmonių grupei.

Šiuo metu muziejus ieško ekspozicijų skyriaus darbuotojo - ekskursijų vadovo. Jei mėgstate aviaciją, sugebate bendrauti su įvairaus amžiaus ir nusiteikimo lankytojais, galėsite pasitikti juos su šypsena, bei turite idėjų, kaip tai padaryti geriau, laukiame jūsų CV muziejaus adresu: aviacijos.muziejus(a)gmail.com
Į viršų
 

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook